Back   Pokemon GO Bot Forum |WoW Forum | WoW FairPlay Bot Forum > World of Glider Bots > FairPlay bot Forum > General, questions, bugs or problems
Search Today's posts Mark all forums as read EnglishTranslations

Advertising
Similar threads
Theme Author Forum Reply Last post
Fishing does not work! D KeY General, questions, bugs or problems 5 16.06.2011 20: 39
Aio Bg Bot car does not work Assassin General, questions, bugs or problems 19 24.02.2011 18: 51
It no longer flap Neosul WoW/MMO glider support 9 November 11, 2008 16: 57
Glider Elite bought and it does not work Mercurix WoW/MMO glider support 4 January 13, 2008 15: 36
Profile does not work McMulti WoW/MMO glider support 10 December 22, 2007 17: 28
Response
 
Theme options View
No, that does not work! Glider and Spartacus
 
ALT 03.04.2008
Registered since: Mar 2008
Contributions: 13
 
Members

Offline
No, that does not work! Glider and Spartacus - Posted: 03/04/2008
hello,
I eat here for 2 full days of forum as an absolute newbie with elite glider and spartacus here by that. 've read many good posts.
trotzallem I not get any further. Therefore, my question here:
I have a 70 rogue. Glider 1.5.7 using the 0.2.3 spartaus, Pogue1.1.3 beta.
First when I start running the glider is my char never out of the cave Alterac. the glider tells me that the goal seie too far away. (I have the same problem in the eye of the storm had) when I bring it to a manual point (own base, or cemetery), he starts his prescribed program. when he dies, I have to start again new glider (action bar "start"). until the next dead, anything goes.

Second have to have a trial run spartacus. until the beginning of the bg is everything. He does not run in the bg of the cave. as well as the glider before. could indeed be obvious that the glider is set incorrectly., right?
I also read by lehmann: rechtsklich the combatlog in the chat window -> settings -> add filter ---> and then create a filter for PvP is gliding without output (it will not be displayed in the combat log).
where can I find the combatlog? spartacus? glider?
Error messages are also:
-Error: group profile missing-h av-uc q.xml
-Error: profile not in proper location.
-Stopping
Reloding-classes
Disconnecting fraom-glider

3.When times spartacus then would run properly, what I would have to charge for the glider? the Alterac file?

Think ... that's it for now. Vilen, thanks for your help
Reply with quote
Avatar from Google AdSense
Registered since: much too long
Contributions: far too many...
Location: everywhere...
 
Google AdSense

Online now!
Posted: recently


 
ALT 03.04.2008
Avatar by damien
Registered since: Jan 2008
Contributions: 255
 
Members

Offline
the glider GAR nothing ... As in many guides already in there is that you have read

furthermore be your profile and your profile you are using the group not in the right place ... tells you how your Spartacus ...

Your Glider tells you the way you had loaded the wrong profile when you started it (move xxx yard this direction)

so:

1) Proper use profiles (for the desired BG and the right faction (alliance / horde)
2) set this in SPARTACUS in the configuration, not the glider load
3) have fun with s1
Quote:
Originally posted by ruehrei Post show
The German spelling is freeware, ie, they can use for free. However, it is not open source, ie, they are not allowed to change or publish it in a different form. The most underestimate the signals that they go unnoticed mitversenden and let the recipient a specific image created by the author.
Reply with quote
 
ALT 04.04.2008
Registered since: Mar 2008
Contributions: 13
 
Members

Offline
Weia OH!
I will soon try to read everything and done 12h. I'm just not on. I reinstalled everything. has written the way it damien with me.
I get error messages jertzt other. The glider is, right after I started it:

Glider 1.5.7 starting up (Release)
String filename No.: de-DE.xml
No. other language files matching de ** .xml, falling back to en-US
Loading:./en-US.xml
Adding stub class: "Paladin" on source file "Paladin.cs (internal)"
Adding stub class: "Mage" on source file "Mage.cs (internal)"
Adding stub class: 'Priest' on source file "Priest.cs (internal)"
Adding stub class: "Druid" on source file "Druid.cs (internal)"
Adding stub class: "Shaman" on source file "Shaman.cs (internal)"
Adding stub class: "Rogue" on source file "Rogue.cs (internal)"
Adding stub class: "Warlock" on source file "Warlock.cs (internal)"
Adding stub class: "Warrior" on source file "Warrior.cs (internal)"
Adding stub class: "Hunter" on source file "Hunter.cs (internal)"
Starting listener on port 3000
WN: Applying config, enabled = false
Keymap loaded from: Keys.xml
WoW client version: 2, 4, 1, 8125
Compile successful on "Pogue.cs"
Pogue 1.1.3 beta loaded
Loaded tendency info on 0 mobs
Custom finisher step set to rupture but that is disabled
Deleting chat log
Confirmed shadow, looks awake
Key validated successfully
Full version of glider, thanks for registering!
Glider elite features enabled!
Starting Tripwire
New TW instance created
Glider started, press F1 for help
Waiting for prior script to finish
Unable to compile script:
Line 1, column 1: A namespace does not directly contain members seeking as fields or methods
TW initial check on attach is ok (0)
Positioning game window: location = {X = 0, Y = 0}, size = {Width = 1280 Height = 1024}

then when I'm running spartacus, he writes to me:
[10:16:14] Settings.ini has been loaded.
[10:16:16] [Starting]
[10:16:16] [Settings Check]
[10:16:16] Pass: Glider.config.xml has passed inspection.
[10:16:16] Pass: Game directory is correct.
[10:16:16] Pass: Glider directory is correct.
[10:16:16] Pass: SSPVP2 addon is detected.
[10:16:16] [Settings Passed]
[10:16:16] Initialising connection to Glider ...
[10:16:16] Connected to Glider on port: 3000
[10:16:17] Glider has authenticated the password.
[10:16:18] We are outside.
[10:16:18] Result: Horde Shattrath City, Alterac Valley.
[10:16:18] Attempting to queue for battleground.
[10:16:20] [Unloading class]
[10:16:40] [Reloading class]
[10:16:42] [Reloading class]
[10:16:43] [Reloading class]
[10:16:47] Failed to queue with battle master! Retrying ...
[10:16:49] [Unloading class]
[10:17:02] [Reloading class]
[10:17:06] Failed to queue with battle master! Retrying ...
[10:17:08] [Unloading class]
[10:17:09] [Detached]
[10:17:09] [Attached]
[10:17:12] We are inside.
[10:17:16] [Reloading class]
[10:17:16] Profile has passed inspection.
[10:17:16] Loading profile: Horde Alterac Valley xml.
[10:17:31] Glider was found stopped, restarting it.
[10:17:47] Glider was found stopped, restarting it.

a white rat?
Reply with quote
 
ALT 04.04.2008
Old Potash
Registered since: Jan 2008
Contributions: 67
 
Members

Offline
The problem of what you have described above, where it does not start running out of the tunnel I have since patch 2.4.
Despite new versions and new con Spartacus profiles of error is not resolved for me.
Reply with quote
 
ALT 04.04.2008
Registered since: Mar 2008
Contributions: 13
 
Members

Offline
hehe!
I finally found the error.
It was only alone because this is my old profile was incomplete or inaccurate.
Now another group profile and loaded (powerpack.com) have.
lo and behold it all works.
many thanks again.
Reply with quote

Welcome back
Forums Statistics
Members: 54,125
Threads: 35,507
Posts: 187,397

Newest member: dizzyshtolze5767
Advertising