Back   Pokemon GO Bot Forum |WoW Forum | WoW FairPlay Bot Forum > World of Glider Bots > Ban Forum
Search Today's posts Mark all forums as read EnglishTranslations

Advertising
Similar threads
Theme Author Forum Reply Last post
At the rear, Surfing RSS feed - fun Fun, fun, and other curiosities 0 17.06.2011 08: 50
Ducks learn to surf RSS feed - fun Fun, fun, and other curiosities 0 13.06.2011 10: 40
glider in the foreground godzillagamer WoW/MMO glider support 0 January 21, 2009 20:07
River surfing RSS feed - fun General 0 July 17, 2008 14: 00
Spartacus Reborn v0.0.5 in the foreground and background is not in ryu81 General, questions, bugs or problems 5 July 13, 2008 21: 22
Response
 
Theme options View
Surfing in the foreground
 
ALT 06.01.2008
Registered since: Dec 2007
Contributions: 12
 
Members

Offline
Surfing in the foreground -Posted: 06.01.2008
Hi people

I have Glider Elite, he is running in the background and I surf in the foreground.
My question, which is a problem when I surf around in the foreground on the glider forum? Warden also examined so the window name, and if there is Glider Forum ...
Reply with quote
Avatar from Google AdSense
Registered since: much too long
Contributions: far too many...
Location: everywhere...
 
Google AdSense

Online now!
Posted: recently


 
ALT 06.01.2008
Registered since: Dec 2007
Contributions: 68
 
Members

Offline
did not at all that he does ... and just because you have a window where the glider indoors is offenhat does not mean that you glidet ... yes you could also read about glider ne news ... rather think it will be considered where a przessnname glider indoors is a big flag
Reply with quote
 
ALT 06.01.2008
Avatar by admin
Registered since: Feb 2006
Contributions: 7.103
Location: Thuringia, Eisenach
 
Administrator

Offline
So I Surf for almost 3 years around here, nor any of the banks is thus brought into connection

MFG
Best regards,
Admin

Pokemon GO! Bot - Vollautomatisierter Pokemon GO! Bot - EASY ² USE!

WoW Legion kaufen | Buy WoW CD key | WoW: Warlords of Draenor buy | Buy WoW Gamecard

NO SUPPORT BY PN/EMAIL - NO EXCEPTIONS
Support? Contact!
Reply with quote
 
ALT 06.01.2008
Avatar rofl
Registered since: Sep 2007
Contributions: 470
Location: Karlsruhe
 
Members

Offline
has been answered many times. Warden will search only for the process name, so no matter what it is on what side you are. So no problem to surf here in the forum While you glided.


Help! My Gecko wants to tear the world in itself!
Reply with quote
 
ALT 07.01.2008
Registered since: Dec 2007
Contributions: 12
 
Members

Offline
Jo ok thanks a lot for the response times

/ close
Reply with quote
 
ALT 08.01.2008
Registered since: Dec 2007
Contributions: 68
 
Members

Offline
I'm now a closer look on what he does warden informed and accurate (such as the HASH values come about, what he is looking like he is polimorph etc.) ...

have on several reliable sources, the Warden read very well scanned the titles of your open windows, not just the process name!

see for example here -> Ward Ennetbürgen

I quote:

Quote:
1.3 What does Warden scan for?
Every 15 seconds or so from the time you log into character selection until the time you log out, the server sends your client a set of things to scan for. Out-of-process scans include checking window names, process names, specific bytes of processes. In-process scans include memory modification scans, and DLL names. Additionally, Warden does include MPQ modification scans. Historically, the average Warden version has about a dozen scans.

Depending on the version / signature of the current wardens on your own computer, it may well be that he names after keyword search window and a simple YES / NO delivered to blizzard ...

PS:

Thank you for making revival
Reply with quote

Welcome back
Forums Statistics
Members: 54,125
Threads: 35,506
Posts: 187,396

Newest member: dizzyshtolze5767
Advertising